Τι είναι το syrosaggelies.gr

Το syrosaggelies.gr είναι ιστότοπος που σκοπός του είναι η προβολή μικρών αγγελιών από ιδιώτες και επαγγελματίες κυρίως της περιοχής της Σύρου. Παρέχεται η δυνατότητα στους επισκέπτες της σελίδας, να ανεβάσουν τη δική του αγγελια μαζί με φωτογραφίες και πλήρη περιγραφή, καθώς και τα στοιχεία με τα οποία ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να επικοινωνεί μαζί του.

 

Το syrosaggelies.gr προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημοσιεύουν τις αγγελίες τους ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

 

Περισσότερα...

Όροι χρήσης

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Οι παρακάτω όροι χρήσης που έχει ορίσει το syrosaggelies.gr συνιστάταιι όπως διαβαστούν προσεκτικά από τον κάθε επισκέπτη / χρήστη του site και εφόσον τους αποδέχεται πλήρως, να προβαίνει σε χρήση των σελίδων και υπηρεσιών του. Κάθε χρήστης/επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του site σύμφωνα με την οικεία νομοθεσία, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους αποφεύγοντας οποιαδήποτε ενέργεια η οποία μπορεί να προσβάλλει το ήθος και την προσωπικότητα άλλων επισκεπτών/χρηστών ή να δημιουργήσει προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του site.

Περισσότερα...

Διαφημίστε την επιχείρησή σας - προϊόν σας

Όσοι επιθυμείτε να προβάλετε την επιχείρηση/προϊόν σας στο syrosaggelies.gr, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές και τα δελεαστικά πακέτα/ προσφορές του τιμοκαταλόγου μας.

Δημοσιεύστε την αγγελία σας δωρεάν

Ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα άμεσης δημοσίευσης όσων δωρεάν αγγελιών επιθυμεί , δημιουργώντας απλά και γρήγορα έναν προσωπικό του λογαριασμό στο syrosaggelies.gr, επιλέγοντας την εγγραφή.