Πως μπορώ να δημοσιεύσω μια αγγελία ;

Εύκολος και γρήγορος τρόπος δημοσίευσης αγγελίας

Βασικό μας μέλημα είναι η ευχρηστία της ιστοσελίδας. Ο χρήστης μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να δημοσιεύσει γρήγορα και απλά την αγγελία του, ανεξαρτήτως των γνώσεών του στους υπολογιστές.

 

Το ανέβασμα μια αγγελίας μπορεί να γίνει με 2 τρόπους:

  • Πατήστε το κουμπί ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ που βρίσκεται στην κορυφή και δεξιά σε κάθε σελίδα του syrosaggelies.gr:
    • Θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τους κωδικούς εισόδου του λογαριασμού σας για να μπορέσετε να συνεχίσετε. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της σελίδας syrosaggelies.gr, τότε κάντε κλικ στο "Δεν έχετε λογαριασμό" , συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία και ακολουθήστε τις οδηγίες που θα εμφανιστούν στην οθόνη.
    • Στη συνέχεια, συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία της αγγελίας (αυτά με τον αστερισκό) και ανεβάστε μία (1) εικόνα της αγγελιας.
    • Συμπληρώστε το κουτί ασφαλείας με τον κωδικό που σας δίνεται και πατήστε ΑΝΕΒΑΣΕ.
  • Στείλτε μας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με όλα τα χαρακτηριστηκά της αγγελίας και μία (1) φωτογραφία. Εναλλακτικά πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας

 

Πως μπορώ να βάλω την αγγελία μου στις προτεινόμενες ;

Πλεονέκτημα της προβολής αυτής είναι η εμφάνιση της αγγελίας στην κορυφή του ιστότοπου syrosaggelies.gr καθώς και η δυνατότητα παρουσίασής της με χρήση μέχρι 5 φωτογραφιών. Για να τοποθετήσετε την αγγελία σας στις ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ, επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , στο τηλέφωνο 6942 588374 ή κάντε κλικ εδώ.

 

Πως μπορώ να διαφημίσω την επιχείρησή μου ;

Η ομάδα του syrosaggelies.gr σας προσφέρει την δυνατότητα να διαφημίσετε την επιχείρηση σας μέσω διαφημιστικών banner. Επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , στο τηλέφωνο 6942 588374 ή κάντε κλικ εδώ για να ενημερωθείτε για τα ελκυστικά διαφημιστικά πακέτα.